--- Tunnelmia ja tilanteita Pyhä perintö -valokuvaprojektin toteuttamisesta ---

maanantai 2. elokuuta 2010

Hellettä, hevostelua ja huumorin kukkia

Uusimmat projektikuvat kuvattiin heinäkuun lopun ennätyshelteissä. Silti Susanna, Jukka, Tiina sekä Heikki suostuivat mallin puuhiin mutinoitta :) Vuodatettujen hikipisaroiden lisäksi kuvauksissa riitti jälleen kerran myös huumoria.

Viime maanantaina kuvasimme siis Susannaa ja Jukkaa Riekinrannalla. Ensin kuvattiin Jukka tilan vanhassa päärakennuksessa, taustanaan hieno hirsipirtti.
Saimme kuulla rakennuksen olevan niin vanha, että kukaan ei tarkkaan tunnu tietävän milloin se on rakennettu..! Pyhää perintöä siis tämäkin.

Susannan kuvassa puolestaan hevosteltiin oikein kunnolla, hevosnaisen ollessa kyseessä. Sanna oli saanut Susannalle lainaan teemaan sopivat korutkin: Kati Rissasen hevoskenkänauloista tekemät kaulakorun, korvakorut sekä rannekorun!

Tiistaina kävimme kuvaamassa Suovaaralla. Nuoripari Tiina ja Heikki ikuistettiin yhteiskuviin ulkona. Ennen ulos siirtymistä Sanna teki Tiinalle taidokkaan meikin ja kampauksen. Tilan nuori Heikki-isäntä seurasi touhuilua taustalla jännittyneenä, varmaankin miettien jotta mihin tuli lupauduttua... =)

Lopuksi myös Heikki pääsi Sannan käsittelyyn. Eipä mies näyttänyt pahemmin kärsivän Sannan taitavissa hyppysissä.

Kuvauksissa toteutimme kaksi Tiinan ja Heikin itsensä keksimää mainiota kuvausideaa. Mitä nämä ideat sitten olivat, sen saatte nähdä Pyhä perintö -valokuvanäyttelyssä ensi vuoden puolella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti