--- Tunnelmia ja tilanteita Pyhä perintö -valokuvaprojektin toteuttamisesta ---

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Elämme jännittäviä aikoja...

Ensimmäiset kuvaukset tehdään nimittäin tulevana sunnuntaina, 21.2.2010.

Päivän ensimmäinen kuva otetaan ulkona. Pyhäpäivän kuvauskeli on tietysti arvoitus, mutta sääennuste lupaili sunnuntaille pilviä ja noin -15 pakkasastetta. Onneksi kyse ei ole uimapukukuvauksista, vaan mallimme saa kietoutua turkkiin..! Toinen kuvaussessio tulee tapahtumaan navetassa, nuorkarjan keskellä.

On kiehtovaa nähdä, kuinka ensimmäiset kuvaukset onnistuvat. Jotta kokonaisuus olisi hallittu, täytyy ottaa huomioon monenlaisia asioita: mallien meikkaus, kampaukset, asut sekä muu rekvisiitta. Eikä siinä vielä kaikki. Malleille on löydettävä sopiva kuvausmiljöö sekä ohjattava malleja niin, että heidän parhaat puolensa tulevat luontevasti esiin. Samalla täytyy varmistua siitä, että tekniikka toimii ja editointikelpoista kuvamateriaalia karttuu kylliksi.

Oma lukunsa on sekin, kuinka toimitaan esimerkiksi navetassa kuvattaessa. On otettava huomioon myös eläinten turvallisuus ja terveys.

Neljän naisen kuvausryhmällämme riittää siis haasteita, mutta emmeköhän niistä selviydy. Ensimmäisiä kuvamaistiaisia projektista on luvassa heti sunnuntai-iltana, joten pysy langoilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti