--- Tunnelmia ja tilanteita Pyhä perintö -valokuvaprojektin toteuttamisesta ---

torstai 11. helmikuuta 2010

Kuvaus alkakoon!

Saammeko esitellä, Pyhä perintö, valokuvaprojekti nuorista ja nuorekkaista maatalousyrittäjistä!

Lähiviikkoina projektimme alkaa vihdoin muuttua ihan oikeiksi valokuviksi. Alkuvuosi ollaan Saaran kanssa istuttu monta iltaa paperihommien äärellä. Istuttu, luettu, naurettu, pohdittu, hypitty, tuuletettu ja ihmetelty. Kahvikupillisten ja syötyjen herkkujen määrää ei onneksi ole laskettu. Nyt on suurin paperiurakka toivottavasti takana ja saamme täysillä keskittyä toteuttamaan kuvauksia.

Pyhä perintö -valokuvaprojektin ideana on laajentaa käsitystä suomalaisesta maaseudusta sekä nuorista ja nuorekkaista maatalousyrittäjistä. Mallit kuvataan heidän omissa arkitöissään kotitiloillaan, mutta työhaalareita tai hankkijalippiksiä ei näyttelyn kuvissa tule olemaan, tukkakin on suht´ hyvin ja kellokin saattaa joissain kuvissa näkyä... Onneksi saimme innokkaat Kainuun ammattiopiston parturi-kampaajaopiskelijat Annen ja Sannan mukaan tiimiimme stailaamaan ja toteuttamaan ainutlaatuista urakkaa.


Tänne blogiin päivitämme tunnelmia ja tietoja projektin etenemisestä. Paljon on vielä tekemistä ja kertomista, ennen kuin valokuvanäyttely on valmis.


Tervetuloa seuraamme, matka tulee varmasti olemaan työntäyteinen mutta ratkiriemukas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti