--- Tunnelmia ja tilanteita Pyhä perintö -valokuvaprojektin toteuttamisesta ---

lauantai 6. marraskuuta 2010

Suuren yleisön tietoisuuteen

Pyhäinpäivän aatto eli perjantai 5.11. oli Pyhä perintö -valokuvaprojektin kannalta merkittävä päivä. Kuvasimme projektin 15. tilalla ja pidimme samalla tiedotustilaisuuden medialle. Paikalla olivat Suomen kolmanneksi luetuimman tilattavan päivälehden, Maaseudun Tulevaisuuden sekä paikallisen Sotkamo-lehden edustajat. Myös lauantaina ilmestyneessä Koti-Kajaani-lehdessä oli iso juttu projektista. Digicamera.net-sivustokin huomioi meidät uutispalstallaan.

Projektin työryhmä oli asiasta erittäin innoissaan – näin saamme viestin Pyhästä perinnöstä välittymään myös suuren yleisön tietoisuuteen!

Perjantaipäivän malleina olivat lypsykarjatilalliset Tuija ja Ari. Herttainen isäntäpariskunta avasi kotinsa ovet paitsi projektin työryhmälle, myös median edustajille. Lisäksi parin huumori riitti hyvin kuvauksissa, jotka tällä kertaa toteutettiin pariskunnan robottinavetan maitohuoneessa ja pesuhuoneessa(!).

Miljöökuvaus on sikäli hauskaa puuhaa, että kuvauspaikkoina voivat toimia mitä erilaisimmat ympäristöt. Tähän mennessä olemme kuvanneet tiloilla muun muassa lypsyasemalla, pannuhuoneessa, pellolla sekä ratsastuskentällä. Kamera on laulanut tuulessa ja tuiskussa, pakkasella ja lumisateessa. Ja aina on jotain muistikortille tarttunut.

1 kommentti: