--- Tunnelmia ja tilanteita Pyhä perintö -valokuvaprojektin toteuttamisesta ---

torstai 3. maaliskuuta 2011

Pyhä perintö matkaa etelään

Maaliskuun alussa Pyhä perintö -näyttely siirtyy synnyinseudultaan Sotkamosta, Kainuusta eteläisiin maisemiin. Vaaramaastot vaihtuvat Lounais-Suomen laajoihin peltovainioihin, kun käymme Outin kanssa roudaamassa näyttelyn Suomen Maatalousmuseo Sarkaan Loimaalle.
Sarassa näyttely on esillä lähes kaksi kuukautta, 5.3.29.4.2011. Katso tästä Sarka-museon näyttelyesittely ja maistiaisia Pyhä perintö -kuvista!

Toivottavasti näyttely kiinnostaa katsojia myös Etelä-Suomessa. Vaikka kuvat on kuvattu Kainuussa, uskomme näyttelyn sanoman olevan yleismaailmallisesti koskettava.
Pyhä perintö -projekti olisi voitu toteuttaa millä tahansa paikkakunnalla, jossa maaseudun perinteiset elinkeinot ovat vielä voimissaan. Tällä kertaa kuitenkin sotkamolaiset nuoret ja nuorekkaat seutuyrittäjät saavat kunnian edustaa suomalaisia kanssaveljiään ja -sisariaan.

Lähitulevaisuudessa projekti ja näyttely saavat jälleen näkyvyyttä erilaisissa lehdissä. Artikkeleita tullaan päivittämään lehtileikkeiden sivulle kunhan lehdet ensin ilmestyvät. Pysy siis taajuudella :)

2 kommenttia:

  1. Pitäisiköhän sitä siellä käydä katsomassa, kun Sotkamossa ei ehtinyt? :)

    VastaaPoista
  2. Käy ihmeessä ja ota Kompi matkaan, tulee kevätretki tehtyä samalla :)

    VastaaPoista