--- Tunnelmia ja tilanteita Pyhä perintö -valokuvaprojektin toteuttamisesta ---

perjantai 3. elokuuta 2012

Pyhä perintö hurmaa pian Helsingin ydinkeskustassa

Kainuulaisten maatalousyrittäjien kuvat ja heidän arjestaan kertovat tekstit pääsevät vihdoin esille pääkaupunkiin. Pyhä perintö nähdään 23.-25.8.2012 Herkkujen Suomi -tapahtumassa Helsingin ydinkeskustassa. Tapahtuma kokoaa Helsingin Rautatientorille yli 150 lähi- ja luomuruoan tuottajaa ja yrittäjää 18 eri maakunnasta ympäri Suomen.

Herkkujen Suomi on lähi- ja luomuruoan tapahtuma, joten Pyhä perintö sopii tapahtuman teemaan paremmin kuin hyvin. Pyhään perintöön pääsee tutustumaan tapahtuman Kainuun osastolla. Näyttely matkaa Helsinkiin Kainuun maa- ja kotitalousnaisten Kainuulainen Lähiruoka -hankkeen mukana.
 
Herkkujen Suomelle ja sitä myöten myös Pyhälle perinnölle voi ennakoida suurta yleisöä, sillä Herkkujen Suomeen tutustui viime vuonna 56 000 kävijää. Tapahtuma järjestettiin tuolloin ensimmäisen kerran. Herkkujen Suomen pääjärjestäjänä ja yhteistyökumppaneiden koolle kutsujana toimivat Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund (SLC), Ruoka-Suomi -teemaryhmä ja Pienpanimoyhdistys. 

Lähi- ja luomuruoan tapahtuma Herkkujen Suomi on avoinna torstaina 23.8. kello 16-21, perjantaina 24.8. 11-20 ja lauantaina 25.8. kello 10-18. Herkkujen Suomen ensimmäisenä päivänä eli torstaina 23.8. Helsingissä järjestetään myös Taiteiden yö. Lisäksi Herkkujen Suomen kanssa samaan aikaan rautatientorilla vietetään Syystober-olutjuhlaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti